Fiberfill

Houd jij er van om zelf aan de slag te gaan met stoffen? Dan kun je vaak ook niet zonder het gebruik van Fiberfill! Dit is bij hobbyisten vaak een bekend product, het is een zacht materiaal dat je uitstekend kunt gebruiken als opvulling. Maak je bijvoorbeeld een kussen, dan heb je uiteraard niet alleen maar voldoende aan een hoes. Om het er echt mooi uit te laten zien, heb je vulling nodig. Je kunt dan een kant en klaar kussentje kopen en de kussenhoes hier omheen maken, maar je kunt er ook voor kiezen om de kussenhoes zelf te vullen met Fiberfill. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld kleding. In sommige gevallen wil je een kledingstuk dat enkel van stof gemaakt is, maar soms wil je ook gewoon graag wat meer volume, je wilt een zachtere uitstraling creëren. Dan is dit materiaal daar uitstekend geschikt voor. En dat niet alleen, je kunt het ook heel goed gebruiken voor andere creatieve hobby’s. In alle gevallen waarbij je iets op moet vallen en waarbij je een zacht gevoel en een zachte uitstraling wilt, kun je uitstekend Fiberfill gebruiken. Dit materiaal mag dus niet ontbreken in de voorraadkast van hobbyisten!

Fiberfill voor warmte

We hebben het hiervoor gehad over Fiberfill als materiaal om voor opvulling te zorgen, maar het is ook een handig product om te gebruiken als je iets meer warmte wilt geven. Maak je bijvoorbeeld een bodywarmer, dan wil je niet alleen dat deze volume heeft, om de juiste uitstraling te creëren, je wilt ook dat deze heerlijk warm is om te dragen. Dat het je warmte biedt op koude dagen, want daarom trek je toch een bodywarmer aan. Dan is het echt een heel goed idee om deze op te vullen met Fiberfill, dan zit het met de warmtegraad wel goed. Door deze eigenschap is het ook een uitstekend materiaal om te gebruiken bij bijvoorbeeld het maken van een plaid of een ander soort deken om jezelf lekker warm te houden. Of je het nu wilt gebruiken op bed of voor op de bank, het biedt altijd het comfort dat je nodig hebt. Belangrijk om te weten is dat je Fiberfill in verschillende diktes kunt krijgen, waardoor je voor zoveel warmte kunt zorgen als je nodig hebt. Ook kun je hierdoor het product zo dik maken als je zelf wilt. De dikte wordt over het algemeen aangegeven in grammen, dus hoe hoger het aantal grammen dat vermeld staat, hoe dikker dit materiaal is.

Interieurstoffen

Om met Fiberfill te kunnen werken, heb je natuurlijk wel eerst stof nodig. Je moet het ergens in kunnen doen, je gebruikt het niet zo los. Zoek jij dit vulmateriaal of zoek je mooie stoffen, dan moet je eens een kijkje nemen bij Van Schie Interieurstoffen. Bij hen kun je terecht voor een ruim aanbod aan diverse stoffen, zoals:

  • wol
  • katoen
  • flanel
  • fleece

Uiteraard zijn deze te krijgen in verschillende kleuren en verschillende dessins. Door dit ruime aanbod kun je bij hen altijd een mooie stof vinden die helemaal past bij de wensen die jij hebt. Ook voor diverse varianten Fiberfill ben je bij hen aan het juiste adres, zij bieden dit materiaal in verschillende grammen aan. Uiteraard kun je zelf altijd bepalen hoeveel meter je er van koopt. Ben je benieuwd naar hun producten? Je vindt hen in verschillende plaatsen op de markt, maar je kunt ook winkelen in hun webshop op Van-Schie-Interieurstoffen.nl. Voor creatievelingen is dit een webwinkel die zeker niet mag ontbreken in hun lijstje met favoriete webshops. Dus zoek je Fiberfill of een mooie stof, ga dan eens naar de webwinkel van Van Schie Interieurstoffen!