Over ons

Welkom bij JazzOrkesten.nl; hét portaal voor jazzorkesten in Nederland!

Bookmark met CTRL+D!

JazzOrkesten.nl heeft als doel een overzicht te geven van zoveel mogelijk jazzorkesten in Nederland. De volledigheid die nagestreefd wordt is uiteraard afhankelijk van de deelname van orkesten.
Vanuit deze pagina is het mogelijk een orkest te zoeken op alfabet of op provincie (zie bovenstaand selectiemenu “Ga naar het overzicht:”).

Voor Just Friends selecteert u bijv. “jazzorkesten op alfabet”. U komt terecht op de pagina met de deelnemende orkesten gerangschikt op alfabetische volgorde. U klikt op de letter “j” om naar de orkesten met een “j” te gaan. Klik vervolgens op een orkest en de orkestpagina verschijnt met daarop een foto, de contactgegevens, de stijl en een algemene beschrijving. Indien het betreffende orkest een eigen website heeft vindt u hier ook de link naar eigen site.

Zoek info over jazzorkesten binnen hét portaal voor jazzorkesten in Nederland!

JazzOrkesten.nl heeft als doel een overzicht te geven van zoveel mogelijk jazzorkesten in Nederland. De volledigheid die nagestreefd wordt is uiteraard afhankelijk van de deelname van orkesten.

Vanuit het menu is het mogelijk een orkest te zoeken op muziekstijl, soort orkest of provincie. Klik na uw zoekactie op een orkest uit de gevonden lijst en de orkestpagina verschijnt met daarop een foto, de contactgegevens, de stijl en een algemene beschrijving. Indien het betreffende orkest een eigen website heeft vindt u hier ook de link naar eigen site…