De munthandel die ook online handelt

Bent u dol op alles dat met munten te maken heeft? Spaart u al sinds jaar en dag munten? Misschien hebt u ooit een collectie van uw grootouders overgenomen en is dat de reden dat u zich iets meer in wilt verdiepen. Maar u kunt het ook zien als een luchtige hobby, bijvoorbeeld als u de munten uit andere landen spaart waar u bent geweest. U hebt in ieder geval genoeg redenen om de munthandel in te stappen. Op rotterdammer kunt u bijvoorbeeld allerlei munten tegenkomen die u zelf ook in uw collectie hebt. De site verwijst namelijk door naar de persoonlijke verkooppagina op Catawiki van de Rotterdamse munthandel van Kees Ritmeester. Uiteraard is er ook een fysiek adres in deze grote havenstad waar u hem het hemd van het lijf kunt vragen over zowel de munthandel als andere verzamelingen waarin u misschien interesse hebt. We denken aan onder andere het verzamelen van postzegels, sigarenbandjes of modelbouw. Maar in deze tekst beperken we ons tot zijn grootste collectie en voorkeur: de munthandel. Door handig gebruik te maken van de ingebouwde zoekbalk, de categorieën en/of de wijze van weergave kunt u uw huidige munten vinden en de waarde ervan noteren. Maar die waarde hangt ook af van de status, de conditie van de munt. Om de conditie vast te stellen hebt u wel enige voorkennis nodig en die kunnen we u vanzelfsprekend aanleren. Breng daarom eens een bezoek aan onze munthandel te Rotterdam. Voor de beginner maar ook de verwoed verzamelaar is er altijd wel een unieke munt te vinden waarin u wellicht wilt investeren. U kunt er rustig nog even over nadenken. Dat is wel handig als het om een uitzonderlijk duur object gaat. want de munten staan namelijk ook op de website te koop. Zoals u misschien wel weet is Catawiki een veilingsite. Maar deze munthandel verkoopt zijn munten doorgaans direct en dus is het niet nodig om te bieden op een te veilen object!

Komt eens langs bij deze munthandel in Rotterdam

Misschien is het nog wel leuker om bij de munthandel langs te gaan dan wanneer u online bestelt. Natuurlijk is online bestellen altijd later nog mogelijk. het is een ideale manier om uw verzameling snel uit te breiden en op een relatief eenvoudige manier informatie uit te zoeken over bepaalde munten. Maar voor persoonlijk advies en de mogelijkheid om de fysieke vorm van de diverse objecten te zien komt u natuurlijk bij de munthandel langs. We nemen er dan ook graag even de tijd voor en verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee.

  • Ook als de munthandel u minder interesseert is de kans groot dat er wel een object te vinden is dat in uw verzameling ontbreekt. We verkopen immers ook telefoonkaarten, strips en ansichtkaarten.
  • Via het internet hebben we natuurlijk onze reikwijdte flink kunnen vergroten. Zo kunt u niet alleen in Nederland in onze munthandel producten kopen maar versturen we het de hele wereld rond. Neem in dat geval van te voren contact op zodat we u de actuele verzendkosten kunnen sturen.
  • Al met al is dit een ideale manier om met een nieuwe hobby te beginnen.

We kunnen u op diverse manieren van advies voorzien

Voor persoonlijk advies of vragen kunt u altijd even een mail sturen naar de expert. Ook bellen behoort tot de mogelijkheden. U vindt op de website beide gegevens net als het bezoekadres. Vergeet u niet om na het ontvangen van uw pakje een beoordeling achter te laten? Met een gemiddelde van 97,9 procent aan positieve beoordelingen op basis van 3.300 beoordelingen zijn wij uiterst betrouwbaar!