Welke datingsite moet ik in hemelsnaam kiezen?

Het is een vraag die meteen bij je opkomt zodra je op zoek gaat naar een goede datingsite. Als je via Google bijvoorbeeld gaat zoeken, dan zie je in de eerste 10 resultaten al 10 verschillende datingsites. Alle 10 claimen ze natuurlijk de beste site te zijn, maar je kunt de berichten op de datingsite zelf vaak niet vertrouwen. Beter is het om te kijken naar de ervaringen van de gebruikers. Als deze positief zijn dan weet je in ieder geval dat de desbetreffende website betrouwbaar is. Kijk bijvoorbeeld naar een datingsite als Victoria Milan. Als je de reviews op de site zelf mag geloven is dit een perfecte website met optimaal gebruiksgemak en succes gegarandeerd. Lees je de recensies van de gebruikers, dan ontstaat er een heel ander plaatje. Mensen spreken over fake profielen, bots en scammers. Maar vervolgens zie je ook een verschil in recensies als je kijkt naar de mannen en de vrouwen. De vrouwen mogen namelijk gratis gebruik maken van deze datingsite en de fake profielen zijn vaak van vrouwen. Als hetero vrouw heb je daar dus geen last van. Je hebt als vrouw juist genoeg echte mannen om uit te kiezen en dus zijn vrouwen over het algemeen positiever. Dus ook al lees je negatieve recensies, dan nog betekent dat niet dat de site ook echt slecht is voor jou. Het is maar net wie de recensie schrijft. Toch zijn fake profielen en scammers een probleem waar veel datingsites mee te kampen hebben. Het is dus een goed idee om van te voren ervaringen te lezen van mensen, zodat je weet of er veel of weinig fake profielen getoond worden op een site. Het kan zo zijn dat een datingsite gratis is, maar als je op de site vervolgens constant naar andere betaalsites wordt gelokt door scammers, dan heb je daar natuurlijk niet zoveel aan. Dan kun je beter een paar euro betalen. Maar ook dan moet je oppassen, want soms worden er zomaar hoge bedragen van je rekening afgeschreven. Ook dat lees je terug in de ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van de desbetreffende datingsite. Er zijn wel degelijk goede en betrouwbare sites te vinden, maar het vergt soms even wat research. Je kunt in ieder geval terecht op de website van Welke Online Dating Site. Via deze site kun je de verschillende ervaringen lezen van de gebruikers.

Bekijk de datingsite en lees de ervaringen voordat je een keuze maakt

Je moet eerst ontdekken wat voor soort site bij jou doel past. Wil je vreemdgaan, dan is een site als Victoria Milan heel geschikt. Vervolgens moet je kijken of de site ook betrouwbaar is. Als vervolgens blijkt dat dat niet zo is, dan moet je een andere site vinden. Second Love zou bijvoorbeeld een optie zijn aangezien die datingsite ook is bedoeld voor mensen die een avontuurtje zoeken. Maar ook dan moet je uiteraard ook weer kijken naar de ervaringen van gebruikers. Mocht je op zoek zijn naar een serieuze relatie, dan is Parship een goede keuze en als je de ervaringen leest, dan merk je dat het ook nog eens een betrouwbare datingsite betreft. Via welkeonlinedatingsite.nl kun je dan ook snel ontdekken welke sites geschikt zijn voor jouw doelen en welke sites ook echt betrouwbaar zijn.

Ontdek de sites in jouw categorie

Zoals gezegd moet je een site vinden die voldoet aan jouw wensen en doelen. Kijk daarom naar de categorieën en bekijk de datingsites per categorie. Je kunt bijvoorbeeld qua categorieën denken aan:

  • Hoogopgeleiden
  • Seksdating
  • Vreemdgaan
  • Gay
  • Etnisch