Kantoorinrichtingen voor advocatenkantoor 

Mijn baas vroeg mij een paar maanden geleden of ik vond dat het kantoor er nog representatief uitzag. Ik werk op een advocatenkantoor als assistent en hij vraagt mij vaak om mijn mening bij dit soort zaken. Ik heb vroeger interieurontwerp gestudeerd, maar werk al jaren niet meer in deze branche. Eigenlijk vond ik het kantoor niet representatief voor wat wij wilden uitstralen en dat vertelde ik hem ook. De meubels en bureaus waren erg ouderwets en er was duidelijk al jaren niets meer aan gedaan. Sommige meubels hadden zelfs slijtageplekken, maar gelukkig viel dat niet zo erg op. Ik vond het zelf echt tijd worden voor een renovatie en hij was het met me eens. Hij vroeg aan mij of ik wilde kijken of we de kantoorinrichtingen van alle advocaten konden vernieuwen. Voordat ik aan de slag ging wilde ik wel weten wat het budget was en wat de wensen waren. Hij zei dat ik per kantoor een vast budget kreeg en dat de advocaten zelf mochten aangeven wat ze voor hun kantoorinrichtingen wilden. In de wekelijkse vergadering vertelde ik het plan en vroeg of ik met alle advocaten hun wensen kon bespreken. Ik ging met iedereen zitten en gelukkig waren de meeste advocaten erg gemakkelijk en mocht ik voor hun de kantoorinrichtingen kiezen.    

Bij Shiraz heb je veel keuze uit vele verschillende kantoorinrichtingen

Ik maakte een plan van wat ik in gedachten had en liet dit zien aan mijn baas. Die vond het erg mooi en ik ging opzoek naar bedrijven die meubels voor kantoorinrichtingen aanboden. Ik vond via Google een aantal bedrijven in de buurt en via shiraz.nl kwam ik terecht bij Shiraz. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in kantoormeubilair. Op hun website zag ik al veel mooie meubels die geschikt waren voor onze kantoorinrichtingen. Ik bezocht een van hun showrooms en sprak met een van hun adviseurs. Ik vertelde haar over onze plannen en vroeg naar de mogelijkheden. Aangezien we veel nieuwe meubels nodig hadden konden we een mooie korting regelen. Met haar selecteerde ik diverse meubels voor onze kantoorinrichtingen en zij maakte 3d tekeningen om duidelijk te laten zien hoe het er uit zou komen te zien. Ik liet de 3d tekeningen zien aan de advocaten en op een paar kleine details na waren ze er erg blij mee. Met de meubels die wij geselecteerd hadden en de korting blijven wij binnen het budget voor de kantoorinrichtingen. Ik besprak alles nog een laatste keer met mijn baas en die ging akkoord.      

Alles werd netjes geleverd en geïnstalleerd

Met Shiraz spraken we af dat zij alle meubels zouden leveren en installeren. Helaas waren niet alle meubels op voorraad, maar een paar weken later kon alles geleverd worden. Tijdens de installatie gaven ze ook ergonomisch advies. Alle bureaus werden bijvoorbeeld op de juiste hoogte gezet en ze gaven uitleg over de bureaustoelen. Veel van de advocaten hadden hier nog nooit over nagedacht, maar hun advies was meer dan welkom. Alle advocaten waren erg blij met de nieuwe kantoorinrichtingen en alles zag er weer representatief uit. Ik kreeg veel complimenten, maar vond het ook een erg leuke opdracht. Toch ben ik erg blij met mijn baan en wil ik niet meer werken in de interieurbranche, maar voor een enkele keer vond ik het wel leuk. Over Shiraz was ik erg tevreden:

  • De tekeningen hielpen mij om duidelijk te laten zien hoe het kantoor zou worden
  • Alle meubels werden al binnen een aantal weken geleverd
  • De ergonomische adviezen waren erg handig voor de advocaten
  • Ze hebben veel mooie meubels voor een goede prijs