Hoe een romantische spa met je geliefde organiseren?

Wanneer je een druk werkleven, kinderen en buitenschoolse activiteiten hebt, gebeurt het vaak dat romantiek met regelmaat buiten je relatie valt. Een weekendje weg voor een romantische spa zou niet alleen een verjongende manier zijn voor jou en je geliefde, maar ook een manier om de romantiek zijn gang te laten gaan. Als een trip naar een kuuroord onmogelijk in je drukke werkschema te knijpen valt, neem dan enkele massageoliën en kaarsen om een ​​romantische spa thuis te creëren. Kies om te beginnen jouw ruimte waar je je romantische spa wilt beleven. Een grote slaapkamer met een eigen badkamer is ideaal, vooral als je een diep bubbelbad hebt of een eigen sauna. Je kunt echter ook gewoon je woonkamer gebruiken. Als je veel privacy hebt en een bubbelbad buiten, kun je misschien een buiten-spa-ervaring maken op je terras. Van zodra je de plaats hebt bepaald, is het tijd om na te denken over wat je wilt gaan doen tijdens je romantische spa. Overweeg dus goed welke jouw lievelingsopties zijn om te ontspannen en tegelijkertijd te genieten van jouw partner. Als je van plan bent om jouw partner in de stemming te brengen met een sensuele massage, koop dan geurende lichaamsoliën die je eventueel kunt opwarmen om de ervaring nog beter te maken. Om de avond te starten kun je een ontspannend bad voor jullie twee plannen met huidverzachtende badoliën. Koop nieuwe badjassen voor jullie allebei waarin je heerlijk kunt ontspannen tijdens jullie spa-avond.

De stemming van je romantische spa bepalen

Uiteraard heel belangrijk: de stemming! Plaats kaarsen rondom het bad of in de woonkamer om een ​​romantische sfeer te creëren. Overweeg om voor de veiligheid vlamloze LED-kaarsen te gebruiken, die erg op echte kaarsen lijken. Je kunt er zoveel gebruiken als je wilt zonder je zorgen te maken dat je huis in vuur en vlam staat (je weet maar nooit hoe onstuimig het er aan toe zal gaan!). Leg dekens of een matras op de grond met een overvloed aan kussens als je je massages op de vloer gaat doen. En sprenkel alvast zijden rozenblaadjes op je bed om de spa-ervaring in je slaapkamer af te sluiten. Maak vervolgens een afspeellijst met romantische liedjes waarvan je weet dat je partner deze ook graag hoort. Stel verleidelijke en romantische traktaties op. Je kunt bijvoorbeeld denken aan met chocolade omhulde aardbeien, die je tijdens je romantische spa aan je lieveling kunt geven. Zoek een winkel waar je gastronomische chocoladetruffels kunt kopen en serveer ze op een presenteerblaadje. En alvorens je de glazen vult met je favoriete champagne, zorg dat je enkele frambozen of braambessen in huis hebt voor je romantische spa. Je kunt ook een chocoladefondue voor twee plaatsen als je een kleine fonduepot hebt. Snijd vers fruit en bak cake om te dippen in de gesmolten chocolade. Als laatste, ga mee met de stroom van het moment en houd jezelf niet aan een strikt plan voor die avond. Het punt is om simpelweg te ontspannen en te genieten van wat tijd alleen met je partner. Vergeet vooral de kinderen niet weg te brengen naar de grootouders of begripvolle vrienden! Dingen die je nodig zult hebben voor je romantische spa:

  • Massageoliën
  • Badoliën
  • Badjassen
  • Kaarsen
  • Rozenblaadjes
  • Met chocolade bedekte aardbeien
  • Chocolade truffels
  • Champagne
  • Chocolade fondue

Beleef het buitenshuis

Waarom jullie liefde niet bezegelen met een verfrissende behandeling? Er is geen beter geschenk dat je jezelf en je geliefde kunt geven dan een verkwikkende massage of gezichtsbehandeling bij Spa 1001. De favoriete behandelingen om met je partner een romantische spa en date uit te proberen, vind je op de site www.spa1001.nl.