Een stijlvolle omgeving met de Eames replica

De meubels van Eames zijn enorm bekend, misschien niet bij iedereen qua naam, maar zodra je een van hun meubels ziet denk je: oh ja! Vooral de stoelen van Eames zijn erg bekend. In veel kantoren zie je de stoelen van Eames terug en de laatste paar jaar zie je ook veel Eames replica in verschillende meubelzaken. De kans is groot dat jij een Eames thuis hebt, of dat je een Eames replica hebt aangeschaft. Nu ben je waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar wat of wie Eames dan is. Eames is de achternaam van een echtpaar dat vorige eeuw samen een ontwerpstudio hadden in Amerika. Zij heette Ray en Charles Eames. Ray was van origine een schilderes en Charles een architect, ook al heeft hij nooit zijn opleiding afgemaakt. In hun ontwerpprocessen waren zij heel speels, naast het ontwerpen van meubels maakten zij bijvoorbeeld ook film, schilderijen, installaties, enzovoort. Dit alles deze zij met een nieuwsgierigheid die bijna kinderlijk was. Hierdoor kwamen zij (soms spelenderwijs) tot te meest verfraaide ontwerpen. Ze maakten veel meubels van verschillende materialen en respecteerden altijd dat materiaal, waardoor de meubels er altijd stijlvol uitzien. De meubels werden een enorme hit. Overal ter wereld kan je wel een Eames meubelstuk in huizen en kantoren vinden. En omdat ze van zo’n hoge kwaliteit zijn en design zijn, is de prijs van de meubelstukken ook aan de hoge kant. Vandaag dat je tegenwoordig veel Eames replica kan vinden. De Eames replica zijn soms nauwelijks van de originele te onderscheiden. Dit maakt dat hun geweldige designs nu door nog veel meer mensen genoten kunnen worden. Wil je ook graag een Eames replica hebben? Dan kan je op de website van Cavel Design terecht: https://caveldesign.com/product-categorie/eames-replica/. Cavel Design heeft de mooiste ontwerpen van het ontwerp duo Eames verzameld en hier mooie Eames replica van beschikbaar gesteld.

Een bijzondere Eames replica

Frederique is dol op design, maar ook op betaalbaar design. Ze heeft een kantoor aan huis en wilde daar graag wat mooie, comfortabele design stoelen neerzetten. Ze was al lang op zoek naar mooie stoelen van Eames, maar vond deze zo duur! Daarom ging zij al snel op zoek naar Eames replica stoelen. De stoelen die zij bij Cavel Design vond, spraken haar aan, omdat:

  • Mooi design
  • Kwaliteitsstoelen
  • Betaalbaar
  • Ruime keuze

Ze bestelde een aantal bureaustoelen en daarnaast ook twee lounge stoelen. De Eames replica bureaustoelen zijn erg ergonomisch gevormd, waardoor er een lekker zitcomfort in de stoel zit. Je kan er veel in zitten, zonder dat je last van je rug of billen krijgt. Frederique ontvangt veel klanten in haar kantoor en weet dat ze met de Eeames replica stoelen een professionele indruk wekt. En het is natuurlijk fijn als je jouw klanten in een comfortabele stoel kan laten zitten. De lounge stoelen zijn heel comfortabel om even tussendoor te relaxen of om een ontspannen gesprek met een collega of klant te hebben. De service van Cavel Design is ook erg goed. Je kan alles online bestellen en alles wordt thuis of op kantoor afgeleverd. Alles is makkelijk in elkaar te zetten, indien dat het geval is. Kortom, de stoelen zijn stijlvol, bijzonder en zeer comfortabel!

Alle designmeubels

Ben je na het aanschaffen van de Eames meubels enthousiast geworden om nog meer mooie design stukken of replica hiervan in huis of op kantoor te nemen? Neem dan een kijkje op de website van Cavel Design. Je kan daar allerlei meubels vinden voor een stijlvolle inrichting van jouw ruimte. Want wat is er beter dan jezelf omringen met mooie en kwalitatieve meubels?

Lees meer…