Een geweldige proeverij met wijn in Breda

Ik ben echt dol op wijn. En de ene keer vind ik mijn wijn heerlijk, de andere keer echt minder. Maar ik had verder geen idee wat ik dronk, dus daar wilde ik wat meer over weten. Het leek me heel leuk om naar een proeverij te gaan, dus ik ben gaan zoeken op ‘wijn Breda’. Ik woon in deze stad, dus het leek me wel zo makkelijk om op zoek te gaan naar een leuke gelegenheid waar ik meer zou kunnen leren over wijn, in Breda. Gelukkig viel ik met mijn neus in de boter, want ik had hier eigenlijk geen idee van maar er is genoeg te beleven als het gaat om wijn in Breda. Ik moest alleen nog even een keuze maken om te kijken welke proeverij met wijn in Breda het beste bij mij zou passen. Daarvoor moest ik eerst weten wat ik zelf wilde, wat ik het meest interessant zou vinden. Wat ik wilde leren. En toen ik even op internet informatie aan het inwinnen was, wist ik al snel dat ik een site had gevonden die mij het meeste aansprak, vergeleken met alle sites over wijn in Breda. En dat was juulswijn.nl.

Leer meer over wijn in Breda bij Juuls Wijn

Wat mij vooral het meeste aansprak aan deze proeverij is dat je op zoek gaat naar je eigen smaak. Ik hoef niet per se vinoloog te worden, maar ik wilde simpelweg meer informatie. En daarbij wilde ik dus ook heel graag op zoek gaan naar mijn eigen smaak. Zodat je ontdekt wat jij persoonlijk lekker vindt, zodat je ook beter weet wat je in een restaurant of andere horecagelegenheid moet bestellen. En daar sluit de proeverij van Juuls Wijn in Breda precies bij aan. Ik werd er helemaal enthousiast van en ik besloot me gelijk op te geven. En ik zou het iedereen die interesse heeft in wijn ook willen aanraden om naar Juuls Wijn te gaan:

  • Leerzaam maar ook gezellig
  • Les van professionele vinoloog
  • Mogelijkheden op basis van eigen wensen

Ik vond vooral de sfeer helemaal geweldig. Het was heel relaxed en je zat er helemaal niet opgeprikt, daar was ik in het begin een beetje bang voor. Het was oprecht gezellig, ondanks dat ik alleen ging en niemand in het begin kende. Iedereen heeft dezelfde passie en was leergierig, dat maakte het al een prettige ervaring. Bovendien is Juul iemand die vol enthousiasme kan vertellen en ook daadwerkelijk veel verstand heeft van wijn, dat maakte het een geweldige ervaring.

Welke wijn heeft jouw voorkeur?

Iedereen die meer wil weten over het onderwerp wijn in Breda, zou zeker een bezoekje moeten brengen aan de site van Juuls Wijn. Hier vind je veel informatie over wat zij doet en kan en wat ze allemaal organiseert. Zo kun je je opgeven voor een proeverij en kun je altijd je speciale wensen doorgeven. Ze is zeer flexibel, luistert naar je wensen en doet er alles aan om dan iets te organiseren waar jij helemaal blij van wordt. Ik kan zeggen dat ik echt veel heb opgestoken van de proeverij bij Juuls Wijn in Breda. Ik heb meer geleerd over wijn en vooral over mijn persoonlijke voorkeur. Ik heb inmiddels ook thuis veel geoefend en als ik nu ergens een wijnkaart in handen krijg, weet ik veel beter wat ik moet bestellen. Dat vind ik heel fijn en ook echt leuk. Ik ga hier zeker mee door en ga snel weer contact opnemen met Juul. Tot die tijd word ik heel blij van haar webshop…